Varsti käivitatakse uued kontaktivabad maksekandjad! Registreeruge, et olla esimene, kes kuuleb.

Registreeru kohe!

  • Logi sisse
Otsing

Privaatsuspoliitika

Hindame teie privaatsust ja võtame oma kohustusi teie andmete kaitsmisel väga tõsiselt. See privaatsuspoliitika selgitab, kuidas meil on Tovi Sorga koguge ja kasutage oma isikuandmeid meie veebisaidi kasutamise kaudu ja/või tellides meie uudiskirja, võistlusi või muid turundustegevusi. 

www.tovisorga.com kuulub Tovi Sorga Ltd Tovi Sorga Ltd vastutab teie isikuandmete eest. Kui teil on selle privaatsuspoliitika, teie isikuandmete kasutamise või meie veebisaidiga suhtlemise kohta küsimusi, võite meiega ühendust võtta aadressil info@tovisorga.com.

Reg Co. nr 09965575
Registreeritud Kontor: Tovi Sorga Ltd, Bourne Mills, London Road, Stroud, GL5 2TA, Ühendkuningriik

See privaatsuspoliitika kirjeldab, kuidas teie isikuandmeid kogutakse, kasutatakse ja jagatakse, kui külastate veebisaiti www.tovisorga.com (edaspidi „sait”) või ostate selle.

 

KOGU PERSONALINFO

Veebipoe nutriest.eu isikuandmete vastutav töötleja on Healthy Life (registrikood XNUMX) asukohaga Kummeli tn XNUMX-XNUMX Tartu, Tartu Tartumaa XNUMX, tel XNUMX ja e-kiri nutriestsupplements@gmail.com

<b>Milliseid isikuandmeid töödeldakse?<b>

  • „Küpsised“ on teie seadmesse või arvutisse paigutatud andmefailid, mis sisaldavad sageli anonüümset unikaalset identifikaatorit. Lisateavet küpsiste ja küpsiste keelamise kohta leiate aadressilt http://www.allaboutcookies.org.
  • „Logifailid“ jälgivad saidil toimuvaid toiminguid ja koguvad andmeid, sealhulgas teie IP-aadressi, brauseri tüüpi, Interneti-teenuse pakkujat, viitamis- / väljumislehti ja kuupäeva / kellaaja templit.
  • „Veebimajakad”, „sildid” ja „pikslid” on elektroonilised failid, mida kasutatakse saidi sirvimise kohta teabe salvestamiseks. 

Lisaks, kui sooritate ostmise või proovite soetada saidi kaudu, kogume teie kohta teatud teavet, sealhulgas teie nime, arveldusaadressi, saateaadressi, makseteavet (sh krediitkaardinumbreid), e-posti aadressi ja telefoninumbrit. Me viitan sellele teabele "Tellimusteave".

Samuti võime teie kohta teavet koguda, kui:

  • Liituge või tellige meie uudiskiri;
  • Valige, kas soovite täita meie kliendiküsitlusi, anda tagasisidet või osaleda konkurssidel;
  • Kontakt Tovi Sorga posti, telefoni või posti teel;
  • Täitke kõik vormid tehingute, tööhõive või muude eesmärkide jaoks.

Isikuandmete töötlemine toimub kliendiga sõlmitud lepingu täitmise eesmärgil. Isikuandmete töötlemine toimub juriidilise kohustuse täitmiseks (nt raamatupidamine jatarbijavaidluste lahendamine).

Meie veebisaidi abil (külastaja) nõustute lubama kolmandatel isikutel teie IP-aadressi töödelda, et teie asukoht oleks valuuta konverteerimise eesmärgil. Samuti nõustute, et see valuuta salvestatakse teie brauseri seansiküpsis (ajutine küpsis, mis eemaldatakse brauseri sulgemisel automaatselt). Me teeme seda selleks, et valitud valuuta oleks meie veebisaidi sirvimisel jätkuvalt valitud ja järjepidev, et hinnad saaksid muuta teie (kohaliku) kohaliku valuutaga.

KUIDAS KASUTAME OMA ISIKUANDMETE?

Kasutame üldjuhul kogutavat tellimusteavet kõigi Saidi kaudu tehtud tellimuste täitmiseks (sh teie makseteabe töötlemiseks, saatmise korraldamiseks ning arvete ja / või tellimuste kinnituste edastamiseks). Lisaks kasutame seda tellimisteavet:

  • Suhtle teiega;
  • Saate vaadata meie tellimusi potentsiaalseks riskiks või pettuseks; ja
  • Kui olete kooskõlas meiega jagatud eelistustega, esitage teile teavet või reklaami, mis on seotud meie toodete või teenustega.

Me kasutame kogutud seadmeinfot, mis aitab meil kuvada potentsiaalset riski ja pettusi (eriti teie IP-aadressi) ja üldisemalt meie saidi täiustamiseks ja optimeerimiseks (näiteks analüüsimeetodite loomiseks selle kohta, kuidas meie kliendid sirvivad ja suhelda Sait ja hinnata meie turundus- ja reklaamikampaaniate edukust).

Teie loal võime säilitada ka teie isikuandmeid, ostueelistusi ja teie tehingute üksikasju, et:

  • Hoida teid kursis e -posti, postituse, sotsiaalmeedia või muude digitaalsete vahenditega teile oluliste toodete ja teenuste kohta;
  • Säilitada ja värskendada oma konto üksikasju, näiteks aadressi, tellimusteabe või turunduseelistuste muutmist;
  • Hooldada, täiustada ja kohandada meie veebisaiti, uudiskirju ja turu -uuringuid, et tagada teile kõige asjakohasema sisu esitamine;
  • Andke teile teavet preemiate, kupongide, allahindluste või võistluste kohta.

OMA ISIKUANDMETE OSUTAMINE

Jagame teie isikuandmeid kolmandate osapooltega, et aidata meil teie isikuandmeid kasutada, nagu eespool kirjeldatud. Näiteks kasutame Shopify abil oma veebipoodi:

Kasutame ka Google Analyticsit, et aidata meil mõista, kuidas meie kliendid saiti kasutavad:

Kasutame kohaletoimetamispartnereid, et aidata meil teie tellimusi teile saata.

Kui olete registreerunud või otseturunduse saamise lubanud, kasutame e -posti pakkujaid, et aidata teil asjakohaseid kirju saata.

Aeg -ajalt võime korraldada ühise konkursi või koostöös toimuva turundustegevuse, kus võib tekkida võimalus võtta ühendust teiste valitud kolmandate osapooltega. Sellistel asjaoludel paluksime teilt selgesõnaliselt, kas soovite ühises suhtluses osaleda ja anda teile link selle kolmanda osapoole privaatsuspoliitikale, et aidata teil otsustada, kas soovite, et nad teiega ühendust võtaksid. Kui otsustate selle aktiivselt valida, oleks see kolmas osapool vastutav töötleja kõigi nende tegevuste osas, millega olete nõustunud.

Samuti võime teie isikuandmeid jagada, et järgida kohaldatavaid seadusi ja eeskirju, vastata kohtukutsele, otsinguotsusele või muule seaduslikule teabenõudele, mida me saame, või meie õiguste muul viisil kaitsta.

 

KÄITUMINE REKLAAM

Nagu ülalpool kirjeldatud, kasutame teie isiklikku teavet, et pakkuda teile sihitud reklaami või turundusteateid, mis võiksid olla teie arvates huvipakkuvad. Lisateabe saamiseks selle kohta, kuidas sihitud reklaami toimib, võite külastada Network Advertising Initiative'i ("NAI") hariduslehte aadressil http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work.

Veebipoe kliendikonto sulgemisel kustutatakse isikuandmed, va juhul kui selliseid andmeid on vaja säilitada raamatupidamise jaoks või tarbijavaidluste lahendamiseks. Kui veebipoes on ost sooritatud ilma kliendikontota, siis säilitatakse ostuajalugu kolm aastat. Maksetega ja tarbijavaidlustega seotud vaidluste korral säilitatakse isikuandmed kuni nõude täitmiseni või aegumistähtaja lõpuni. Raamatupidamise jaoks vajalikud isikuandmed säilitatakse seitse aastat.

ja

Lisaks saate mõnest neist teenustest loobuda, külastades Digital Advertising Alliance'i loobumisportaali aadressil: http://optout.aboutads.info/.

 

ÄRGE TRACK

Isikuandmete kustutamiseks tuleb võtta ühendust klienditoega e-posti teel. Kustutamistaotlusele vastatakse mitte hiljem kui kuu aja jooksul ning täpsustakse andmete kustutamise perioodi.

oMA ÕIGUSTE

E-posti teel esitatud isikuandmete ülekandmise taotlusele vastatakse hiljemalt kuu aja jooksul. Klienditugi tuvastab isiku samasuse ja teavitab isikuandmetest, mis kuuluvad ülekandmisele.

Lisaks, kui olete Euroopa elanik, märgime, et töötleme teie teavet selleks, et täita lepinguid, mis meil võib olla teiega (näiteks kui teete tellimuse saidi kaudu) või muul viisil meie ülalnimetatud õigustatud ärihuvide nimel. Lisaks pange tähele, et teie teavet edastatakse väljaspool Euroopat, sealhulgas Kanadasse ja Ameerika Ühendriikidesse.

Andmete taastamine

E-kirja aadressi ja telefoninumbrit kasutatakse otseturundusteadete saatmiseks, kui klient on andnud vastava nõusoleku. Kui klient ei soovi saada otseturustusteateid, siis tuleb valida e-kirja jaluses vastav viide või võtta ühendust klienditoega. Kui isikuandmeid töödeldakse otseturunduse eesmärgil (profileerimine), on kliendil õigus omaisikuandmete nii algse kui ka edasise töötlemise, sealhulgas otseturundusega seotud profiilianalüüsi tegemise suhtes igal ajal vastuväiteid esitada teavitades sellest kliendituge e-posti teel(vastav teave tuleb esitada selgelt ja eraldi igasugusest muust teabest). 

Me ei säilita teie andmeid kauem kui käesolevas poliitikas sätestatud eesmärkidel vajalik. Pange tähele, et erinevat tüüpi andmetele kehtivad erinevad säilitustähtajad. Kui andmed jõuavad kõrvaldamiskuupäevani, kustutatakse need meie süsteemidest, hävitatakse füüsiliselt või pannakse kasutusse, kui neid ei kustutata jäädavalt.

KLARNA

Klarna Bank AB (publ) („Klarna”) kasutab küpsiseid kasutaja seadme tuvastamiseks, et pakkuda Klarna toodete isikupärastatud reklaami järgmisel korral, kui kasutaja sirvib Klarna tooteid pakkuvat kaupmehe veebisaiti, ja analüüsi eesmärgil.

Püsivad turundus- ja analüüsiküpsised

Need küpsised sisaldavad unikaalset kasutajatunnust, mis võimaldab Klarnal tuvastada kasutaja seadme järgmisel korral, kui kasutaja naaseb Klarna teenuseid kasutava kaupmehe juurde. Need on püsivad küpsised, mis on seadmesse salvestatud kuni 540 päeva pärast viimast suhtlemist Klarnaga või kuni need on kustutatud ja võimaldavad Klarnal (i) näidata kasutajale isikupärastatud Klarna toodete turundust, sealhulgas krediidipakkumisi ja (ii) analüüsima kasutaja käitumist.
Ühendades seadme küpsisesse salvestatud unikaalse kasutajatunnuse teabega, mis Klarnal on kasutaja kohta, saab Klarna selle seadme kasutaja ära tunda. Klarna küpsiste kaudu kogutud teavet ei jagata ühegi kolmanda osapoolega.


Kasutaja nõusolek ja nõusoleku tagasivõtmine

Küpsiste seadistamine turunduseesmärkidel on vajalik kasutaja nõusolekul, mis tuleb hankida enne küpsiste seadistamist kasutaja seadmesse. Lisaks võimaldab veebibrauser või seade sageli kasutajal muuta küpsiste kasutamise seadeid. Lisateavet seadete reguleerimise kohta leiate seadme viiteinfo brauserist ja saidilt aboutcookies.org.

Klarnast

Klarna Bank AB (publ) allub Rootsi andmekaitseseadustele ja on vastutav töötleja eespool kirjeldatud isikuandmete töötlemiseks. Klarnal on andmekaitseametnik ja isikuandmete ekspertidest koosnev meeskond. Klarnal on ka klienditeenindusmeeskond, kes tegeleb isikuandmetega seotud küsimustega. Olete oodatud võtma ühendust Klarnaga aadressil dataskydd@klarna.se. Külastage veebisaiti www.klarna.com, et saada lisateavet Klarna ja selle kohta, kuidas Klarna isikuandmeid töötleb.

MUUTUSED

Isikuandmete töötlemisega seotud vaidluste lahendamine toimub klienditoe vahendusel. Võimalikud viisid kontakteerumiseks on e-post nutriestsupplements@gmail.com ja telefon +XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX Järelevalveasutus on Eesti Andmekaitse Inspektsioon(info@aki.ee).

VÕTA MEIEGA ÜHENDUST

Meie privaatsuspõhimõtete kohta lisateabe saamiseks, kui teil on küsimusi või soovite esitada kaebuse, võtke meiega ühendust e -posti teel aadressil info@tovisorga.com või posti teel, kasutades allpool esitatud üksikasju:

 

Tovi Sorga

[Re: Privacy Compliance Officer]

Tovi Sorga Ltd, Bourne Mills, London Road, Stroud, GL5 2TA, Ühendkuningriik

Viimati uuendatud: 5th Mai 2021

Otsing